Monday 23 December 2013

Dan 38 : Ubud

Milan ( Minjo) je dosao na vreme. Za dorucak smo dobili ciniju svezeg voca, palacinku sa vocem i kafu. Kafa je odlicna!
Idemo za Monkey forest. Ulaznica kosta 20.000 rupija i fino smo se prosetali po parku. Majmuni su haos. Skacu na turiste, pokusavaju da otimaju kamere, cesu se i trebe svuda. Jednog Rusa su bas zgotivili, pa su se kacili u grupama na njega. Ne treba ih samo provocirati jer mogu da budu agresivni.Ako su mali ,onda je ok, ali sa vecim majmunima se ne treba igrati.

Idemo da se presvucemo, iznajmimo bicikle i provozamo se do pirincanih polja.
Gde mi je kondicija ?? Ispustih dusu skoro 3h uz brdo! Nakon prvog sata kisa je pocela da pljusti..Negde na pola puta smo stali da napravimo pauzu i da klopamo..;)
Lokalne kafane ( menze) se nalaze na putu, sa vec spremljenom klopom..uglavnom riba i piletina, nesto povrca i pirinac. Cene su od 12.000-18.000, sto mu dodje maksimum do 150 dinara..Nismo se prejeli , naravno, ali sam se osecala bolje
J
Pirincana polja su divna!!! Sve deluje tako cisto, tako nezno, tako zdravo..


Divan dan!
Uvece nema nikakvog plana, sutra treba da se krene sa obilaskom u 08.30h. Srecom sto smo oboje u fazonu da nas ne zanima nocno ludovanje i da hocemo maksimalno da iskoristimo dan, posebno sto od popodneva pocinje kisa, pa je jedino vreme koje mozemo iskoristiti ujutru od 7,8 do recimo 16h.
Zaspala sam oko 22h.

No comments:

Post a Comment