Thursday 12 December 2013

Dan 23: Kitesurfing beach -Night out Red Pirates & Palaw

Dejvid je vec cekao. Marikor i ja smo malo kasnije. Irac se nije pojavio. Idemo onda nas troje. Bongabog beach. Mesto za kitesurfing. Guzva, ljudi iz celog sveta. Ovo zadovoljstvo kosta 19000 PHP za 7 sati. Toliko traje kurs, a onda se bira koliko sati ce se raditi kog dana. Cini mi se da je u Essouari sat bio oko 20$, ali nisam sto posto sigurna.
U blizini se nalazi I golf teren I neki kao luna park, koji je njesra. Brdo Japanaca nailazi u bagijima, voznja po ostrvu.
Od turista ima Japanaca, Rusa, Engleza, Francuza i Amera najvise.

Danas nam je za rucak Marisel spremila nesto bas ukusno. Svinjetina u nekom cudnom sosu, blago kiselkasto, sa povrcem. Zaboravila sam kako se zove, trebalo bi da zapisujem ove stvari. Ovde prave svasta, ali bas svasta od pirinca, i to su im grickalice. Zele ljubicasti trouglici, je slatkis pravljen od pirinca. Onda uvujeno u list od banane, pirinac u stanglici, opet sa nekim cudnim smekom. Ovakve stvari ne mogu da se kupe u turistickim marketima.
Vece normalno u Piratima, ali cemo danas da proverimo i Station 1.

Boracay rum, treba probati. Vec napravljen miks, sa tri ukusa: kokos, dinja i kapucino.

 U Piratima sam vec domaca. Cirkali smo rum pa sotove, pa Boracay rum, pa obican rum opet …A onda smo krenuli da pravimo haos. Svako je nasao neke udaraljke i svi smo dodavali svoje ritmove. Zdrava i kreativna energija. Svi smo srecni.

Nekog ludackog nocnog provoda, za mene ovde nema. Mislim na klubsku varijantu. Muzika u klubovima  je losa, manje vise sve stranci sa Filipinkama i opsta vatacina. Pa sto mu gromova, ne mogu da skapiram stvarno da neko mora da dodje na Filipine da bi *ebao!!

Palaw vazi za poznato mesto, tamo smo izblejali malo, i nazad.

No comments:

Post a Comment