Monday 21 January 2013

Dan 46: Fishing trip


Izlet nam je pocinjao u 16h. Nisam znala nista od detalja, osim da idemo da plivamo, pecamo i pravimo veceru na brodu od onoga sto smo upecali, sto samo po sebi zvuci cool. U to imamo uracunata po 2 piva, i cena je 10$.
Na brodu nas maksimalno moze biti 15.
Sklopnjen od bambusa i drva, motor koji se pali na zice, i vodica koji se predstavlja kao Mr. Bong and stoned agency. Da li treba jos da objasnjavam?
Mr.Bong priprema hranu

Na izlet smo krenuli sat vremena kasnije. Opusteno. Niko ne drami, kad se krene, krene se.
Vozili se oko 40 min i dosli do nekih stena. Niko ne progovara nista, ni koliko ostajemo, ni da li ovde pecamo, kupamo se..sta? Da, kupamo se, imaju maske za svakog, to je lepo.


Na istom mestu je stajanje za pecanje...hahahaha...da je drugacija atmosfera verovatno bih izludela, a ovako mi je bilo skroz ok.
Osim naseg Svabe, upoznali smo jos dvoje ljudi, njegovih prijatelja sa Pangana. Johanna, koja je krenula na put sama i u medjuvremenu upoznala Toma, pa su nastavili da putuju zajedno. Mladi su. E na brodu, osim Steve-a je pecao samo Tom. Svi ostali su se grabili za shishu,bong, pivo pre nego za zicu.

Za veceru nam ipak spremaju fish-snake.
Jaoo, limunove trave koliko hoces. Jos uvek osecam onaj Tom Yam iz Krabija. Na nas toliko, niko se nije najeo. Baget i malo salate,  15 gr ribe i cao.

Legla sam na palubu i gledala zvezde. Koliko Mesec svetlosti daje, daaaaa...Sta radim? Sijam na Mesecevom svetlu.
Bilo bi tako dobro kad bismo mogli da ostanemo negde na sred vode i da prespavamo tu.

Kad smo pitali kad cemo nazad, Mr. Bong je rekao da je previse stondiran da idemo bilo gde :D

No comments:

Post a Comment