Thursday 3 January 2013

Dan 27 : Prvi dan u 2013.


Prva vest u Novoj 2013. PADI cestitka za polozen Open Water Course. Nicee!
Ustala posle podne i ceo dan laganica. Umori se covek od nocnih izlazaka. Zaista sam mislila da cemo vise biti u fazonu obilazaka, ali na Koh Phanganu ne moze drugacije. Ili, moze, ali treba doci na bar mesec dana.

Idemo po karte za Maleziju. Thong Sala. Izvinjavamo se ali nema karata za Kuala Lumpur niti Penang pre 6. jan!! Oohh! So what ? Pocela sam bas da uzivam u ovim ovakvim okolnostima. Nema sta da se nerviram, ne zurimo nigde, sticemo gde stignemo, kad god stignemo.
Postoji druga varijanta. Uvek postoji. Idemo 3. jan na ovaj ili onaj nacin. Opcija je da se ide za Hadyai pa odatle za Penang ili Kuala Lumpur.
Cula sam se sa Markom, kaze da nam je bolje da idemo za Langkawi..Sto da ne? idemo, pa cemo vec negde izaci. Uzeli karte, Jure krece za nama. 9.jan palimo za Singapur a on ide 12.-og za Burmu.

Danas nema izlazaka, poslednje vece pre nego sto se pozdravimo sa Javierom i Gonzom. Mirno vece kod Mike-a  u baru i neverovatan zalazak. Zato sutra Blue& Green!! Waterfall party, pa da brisemo odavde. Od ovoga moze da se rikne.

No comments:

Post a Comment