Friday 11 January 2013

Dan 33: Penang & bus za KL


Ustali taman pred check out, spakovali stvari. Pozdravili misa koji je uleteo u sobu jutros dok smo drzali otvorena vrata, krenuli u obilazak grada.
 Prvo na sever Batu Ferringhi beach, tvrdjavu i Little India. Tu negde kod Batu plaze, u malom ribarskom selu, videli smo nesto u vodi. Guma? ne. Riba? ne? Zmija? e ne bi se smirili decaci, da nisu izvadili da vide sta je. Uzese neku drvenu motku, masi, masi ,masi, uhvati..izvukose zmijurinu, samo takvu. Saznali smo sta je :)
Ceo dan provedosmo u voznji, bas mi je prijalo. Moram da sredim to sa skuterom cim se vratim za Bg.
Inace, Nemac krece sa nama. On je dosao za Langkawi jer je to bilo jedino mesto za koje je nasao kartu, jer mu je isticala viza za Tajland. Tu se srece sa nama i nastavlja dalje. Ide sa nama za Kuala Lumpur.
Posle podne proveli u parku pored tvrdjave igraju se u parku kao deca. A zatim u Little India na najbolju kaficu do sada. Mesto je delovalo tako raspalo ali bas tu je bilo ispravno sedeti. Pravi pogodak. Bravo za Rawi porodicu.
Stivu smo sredili kartu u poslednjem trenutku, ali je sad trebalo da se namesti da bude i u istom busu sa nama. Sve je sredjeno.
Bus veliki, komfortan, nesto nalik onim juznoamerickim sto se razvlace. Ovo ce biti bolje nego u guestu.

No comments:

Post a Comment