Saturday 12 January 2013

Dan 36- 37: Marina Bay & u hostelu stay


Kad se naspavamo, idemo.
Ustali smo oko 11h, ali smo se razvlacili po hostelu. Dorucaaaak ,kafa na krovu..Idemo!
Uzimamo bus 133 i idemo do Singapore Flyer-a,  i odatle pesaka sve do China town-a.

Chins town i Little India, su svuda poznati po dobroj ulicnoj hrani. Svaki put kazem , ne mogu vise nudle, a od sada cu da pricam da cu samo nudle da jedem!
Slikala sam morske krastavce koji se prodaju na kilo, a zatim mi je paznju privukla cena necega sto visi u radnji, podseca na ribu. 830$ kilo. Izvinite, sta je to? Stomak od ribe. Kakvog je ukusa? Slatko je. Svasta! Ali to nije sve, cena ide do 8900 $ po kilogramu!!! hahaahha

Ovo sam zelela da vidim. Te zgradurine u nedogled, sve cisto, toliko da smo bosi isli po ulici bez bojazni da cemo nagaziti na neki pikavac, staklo ili sta vec.
Cisto, fensi i preskupo. Kad smo dosli do Merlion parka, seli smo na kafu.. 5,80$, mala.
Sad sam tu i pitanje ikada vise. Madaaaaa, u Aziju planiram da se vratim, koliko vec ove godine, tako da postoji sansa da se dodje opet za Singapur jer su letovi odavde i Kuala Lumpura, skoro pa dzabe.



Ima dosta Malezana i Indusa. Ali je sve na nivou, sirotinju na ulici skoro da ne mozes da vidis. Doduse, tu gde nam je hostel, to je ajd da kazemo kurvinjska regija. Show devojke i tako to, ali nije problematican kraj. Ko hoce udje, nikoga ne smaraju, niti vuku. Nije, ozbiljno.
Noc. Svetla, deluju magicno! Mnogo ljudi dzogira, generalno se bave sportom. Razmisljam da uzmemo bajs na jedan dan da se malo promuvamo.
Rekli su nam za light show kod Marina Bay Sands-a, na mene nije ostavilo nikakav utisak. Jedino ako nije trip da se gleda odozgo, a to smo planirali za neki drugi dan. Imamo vremena u Singapuru ihi hii


Sledeceg dana je padala je kisa i mi smo se raspadali na istoj. Ceo dan u krevetu, pisajuci blog, jer od Tajlanda nisam nista napisala, a jedva da se secam sta se kog dana desavalo.
Uvece, doduse, dosli su nam novi cimeri. Dva lika iz Australije, koja su odmah uzela flasu pica, u znak dobrodoslice.
Neplanirana zabava, a gde drugo nego na terasi :) Koma!

No comments:

Post a Comment