Tuesday 15 January 2013

Dan 38: Sentosa island


Planirali smo da uzmemo Hop on&off i obidjemo grad, jos od prvog dana. Medjutim, kako je vreme odmicalo, nesto sam se nije dalo.
Ma daj da pokusamo stop. Ko ce, ako ne ja :) Na putu ka stanici, pokusala sam da zaustavim par ljudi, nista. Nailazi neki kombi, Indus vozi.
M: "Izvinite, da li mozete da nas povezete?"
I: " Ali gde idete?"
M:" Nije nam vazno, hocemo samo da vidimo grad".
I: " Moze, ali morate da sedite pozadi i da se cvrsto drzite"
https://www.youtube.com/watch?v=rqVprFjv58o

Svaba, Jelena i ja smo odlepili od srece. Imali smo mape i neke novine sto smo pokupili usput, razvukli. Vetar u kosi, osmeh na licu i beskrajna sreca...Ma kakav hop on&off, ovo je prava stvar.
Setnja do botanickim bastama, i pravac Sentosa island.
Osecali smo se kao decaaaa!!! Milina, imali smo bas toliko vremena da bacimo pogled na sve, bez mnogo zadrzavanja, jer se zatvara u 19h.
Kisa. Kisa. Pljusak!


Moramo da se sklonimo negde. I bas tada, sam skontala da mi je nestala jedna japanka, jer sam se setala bosa. Dok sam se vratila nazad, nisam mogla vise da nadjem Jelenu. Gore, dole, kisa ne prestaje. Nema veze, videcemo se u hostelu.
Casinoo!!Ah, poker! :) Ali, cvrc! Na ulazu ne pustaju ljude koji su u japankama, ali devojke mogu. Medjutim, moram da imam pasos kod sebe, a ja imam samo kopiju. Nista od toga.
Lutala sam, slikala, pesacila, uzivala.


No comments:

Post a Comment