Saturday 29 December 2012

Dan 24 : Chaloklum, Maliboo i Koh Ma


Mogli bismo da obilazimo ostrvo malo. Sever, Chaloklum, pa Maliboo i Bottle beach. Veliki je problem kad ti je kretanje ograniceno. Nakon incidenta na Naxos-u, i dalje imam fobiju od skutera, a ovde je sve bazira na tome. Na nase drugare ne mozemo potpuno da racunamo, ipak svako radi ono sto mu se radi. Krecemo, pa kako bude neka bude. Daj da probamo stopom. Iskreno, setnja mi zaista prija, nema veze sto je vruce.

 Hop..staje kombi, gde cete, do luke! Cool..cenkanje je ovde manje vise regularna stvar, pa ce tako biti i sa taksi busevima. Prvo ne pristaju, ali nama se zaista ne zuri. Ima ko ce.
 Marko je skroz u pravu, i osecam se kao debil kad vidim decu od 10-ak godina kako voze, ali se jos uvek ne usudjujem.
cenkanje za prevoz
 Stigli smo brzo. Na Bottle nece moci da se ide danas, veliki su talasi , pa moze da se desi da ne dodje niko da nas pokupi. Zaboli smo u nekom beach bar-u, ispijajuci kafu. Lezanje na jastucima, picence, sta vise treba?
Taj bar drzi par Holandjana, tu su vec 11 godina, 5 godina nisu odlazili sa Tajlanda uopste. To je prava stvar, otvoriti nesto na rajskoj plazi, raduckati, zivuckati..bez stresa i opterecenja.
Maliboo beach i Koh Ma. Ne bih da se ponavljam, ali zaista carski.

Vece provedeno u nasem snack bar-u, i razgovore sa prijateljima preko fejsa i skajpa. Uzelela sam se jako nekih ljudi, nadam se da ce biti izvodljivo doci sa njima ovde! Zaista se nadam!




No comments:

Post a Comment